Gratis verzending vanaf €50,-

Verzendbeleid


Petit Éléphant verzendt alle bestellingen tegen een vast tarief per bestelling. Alle bestellingen worden binnen vijf werkdagen na goedkeuring van de betaling verzonden, tenzij ze als pre-order zijn gekocht. Alle aankopen in het weekend en op feestdagen worden verwerkt op de volgende werkdag.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. Houd er rekening mee dat alle verkopen definitief zijn en geen annulering voor items wordt geaccepteerd.

VERZENDKOSTEN EN LEVERING

Geen verzendkosten: alle bestellingen boven de €50, - worden gratis verzonden.

Vaste verzendkosten: voor alle bestellingen binnen Europa worden €3,95 verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen met een totaalbedrag onder €50, De lijst bevat de volgende landen. Alle bestellingen buiten Europa ontvangen verzendkosten van €14,95 voor bestellingen met een totaalbedrag van minder dan €50.

LEVERTIJD

Alle leveringen hebben een geschatte levertijd van 5-7 werkdagen vanaf de verzenddatum.

De geschatte levertijden dienen alleen als richtlijn en beginnen vanaf de datum van verzending. Sommige vertragingen kunnen optreden als gevolg van feestdagen, douane, voor afgelegen gebieden, extreme weersomstandigheden en problemen met de lokale postdienst, en dit is buiten onze controle. Bovendien zijn wij niet verantwoordelijk voor beschadigde, verloren of gestolen pakketten.

VERZEND BEPERKINGEN

Wanneer een bestelling wordt geplaatst, wordt deze verzonden naar een door de koper opgegeven adres, zolang dat verzendadres voldoet aan de verzend beperkingen op deze website. Alle aankopen via deze website worden gedaan op basis van een verzending contract. Als gevolg hiervan gaat het risico van verlies en eigendom van items die via deze website zijn gekocht over op u zodra de items naar de vervoerder zijn verzonden. U bent verantwoordelijk voor het indienen van claims bij vervoerders voor beschadigde en / of verloren zendingen bij Australia Post. U bent ook verantwoordelijk voor het volgen van de voortgang van uw zending en ervoor te zorgen dat u uw pakket ophaalt bij uw lokale postkantoor als een poging tot bezorging is mislukt. Als u uw zending niet ophaalt en uw bestelling wordt geretourneerd aan de afzender, bent u aansprakelijk voor de verzendkosten en wordt er geen restitutie verleend.

HOUD ER REKENING MEE DAT

Als ontvanger bent u aansprakelijk voor alle invoerrechten, douane en lokale belastingen die worden geheven naar het land waarnaar u verzendt; betaling hiervan kan nodig zijn om uw bestelling bij aankomst bij de douane vrij te geven. Oh mijn haar! kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten of belastingen die u zou kunnen maken of als uw product in beslag wordt genomen door de douane. We adviseren u om vertrouwd te raken met alle invoerrechten, douane en lokale verkoop belastingen, evenals de regels en voorschriften voor het importeren van buitenlandse goederen en producten die van toepassing zijn op de bestemming van uw pakket.